Žena stoji u sobi

Paket tretmana u Spa centru hotela Viceroy

Spa centar hotela Viceroy Kopaonik nudi vam paket masaža i tretmana. Ovo je savršen način da se opustite i podmladite okruženi prirodom. Započnite dan ukusnim doručkom u našem restoranu Mountain Kitchen. Nakon toga, u Spa centru vas čeka osvežavajući smuti za detoksikaciju. Ovo je vaš naredni korak na putu mira i spokoja.

Uživajte u umirujućoj masaži lica, koja je stručno i pažljivo osmišljena da ublaži anksioznost i podmladi kožu. Zatim sledi uživanje u pilingu za telo sa sastojcima prirodnog porekla i mirisima bora i lavande koji dubinski čiste i hrane kožu. Nakon pilinga ćete uživati u relaksacionoj masaži tela uz bademovo ulje koje umiruje kožu i otklanja sve tragove napetosti.

Posle tretmana, uputite se u Pique Ski bar gde vas očekuje lagani obrok i čaša prošeka za savršen kraj dana.

Ponuda uključuje:

  • Doručak
  • Masaža lica
  • Piling za telo od bora i lavande
  • Relaksaciona masaža tela sa bademovim uljem
  • Smuti za detoksikaciu i čaša prošeka
  • Lagani obrok u Pique Ski baru

Uslovi: Ponuda zavisi od popunjenosti kapaciteta. Cena ne važi za grupe i ne može se kombinovati sa drugim ponudama. Važeća kreditna kartica je potrebna kao garancija rezervacije. Hotel prihvata sledeće kartice: VISA, Master Card i American Express. Napominjemo da će sa vaše kreditne kartice biti naplaćen puni iznos 2 dana pre dolaska u hotel. Naplaćeni iznos je nepovratan. Rezervaciju možete besplatno otkazati 2 dana pre dolaska do 15.00 č. po lokalnom vremenu u hotelu. U slučaju kasnog otkazivanja, izmena ili nepojavljivanja, sa vaše kreditne kartice biće naplaćen iznos od 100% ukupne vrednosti boravka.