Dečji klub Generacija V

Dečji klub Generacija V u hotelu Viceroy Kopaonik Serbia

Pozivamo sve male radoznale putnike: Dečji klub Generacija V u hotelu Viceroy Kopaonik Serbia je poseban prostor samo za mališane. Animatori u klubu organizuju zabavne aktivnosti i sadržaje koji su posebno osmišljeni da inspirišu decu i oslobode njihovu kreativnost, kao i da se povežu sa zajednicom, istraže lokalnu kulturu i puste mašti na volju. Evo nekoliko najpopularnijih aktivnosti: umetnički projekti sa suvim cvećem, akcija čišćenja u prirodi, porodični izleti, kamp u zatvorenom prostoru, večernje igre, časovi joge i još mnogo toga. Uživajte u druženju sa porodicom u Dečjem klubu Generacija V ili brigu o deci prepustite nama, a vi bezbrižno uživajte u odmaralištu i u pogledu na prelepe planine.

RADNO VREME

9:00—22:00

Prvi sat u Dečjem klubu Generacija V je besplatan za mlade goste hotela Viceroy. Nakon toga, boravak se naplaćuje po satu za svako dete posebno. Preporučuje se rezervacija unapred.

KONTAKT

Za više informacija, uključujući datume/satnicu aktivnosti, kao i cene i rezervacije, pošaljite email Dečjem klubu Generacija V na vks.kidsclub@viceroyhotelsandresorts.com.

Dečje aktivnosti

Pokažite svoju kreativnost

Pletenje kikica i oslikavanje lica

Satnica: ponedeljak, sreda i petak od 9:00—10:00
Lokacija: Dečji klub Generacija V

Pokažite svoj jedinstveni stil. Prepustite se umeću naših animatora koji pletu unikatne kikice i oslikavaju dečja lica. Saznajte kako se pletu kikice ili izaberite kako će vam izgledati kosa i koje boje će biti. Možete se takođe pretvoriti u omiljenu životinju, superheroja ili nekog drugog lika po želji i to bez bojazni jer koristimo netoksične boje i šminku, potpuno bezbedne za osetljivu dečju kožu.

Čas izrade nakita: Pravimo narukvice

Satnica: ponedeljak, sreda i petak od 13:00—14:00
Lokacija: Dečji klub Generacija V

Dizajnirajte i napravite unikatne narukvice. Mi samo obezbeđujemo materijal koji je potreban, a uz savete i pomoć našeg iskusnog osoblja u Dečjem klubu, deca lako pokazuju svoju kreativnost!

Kreativni časovi pravljenja maski

Satnica: ponedeljak, sreda i petak od 19:00—20:00
Lokacija: Dečji klub Generacija V

Bilo da je reč o maskama sa likovima superheroja ili maskama za maskembal, dečja mašta je bezgranična i oni zaista prave jedinstvene i unikatne maske. Mi obezbeđujemo potreban pribor, tj. tempere, boje, šljokice, nalepnice, markere i druge potrepštine, a na deci je samo da puste mašti na volju.

Maskembal

Satnica: ponedeljak, sreda i petak od 20:30—21:30
Lokacija: Dečji klub Generacija V

Prerušite se i stavite masku. Ovaj zabavni dečji maskembal pruža priliku vašim mališanima da se preruše, igraju, plešu i upoznaju nove drugare. Bez obzira na uzrast, sva deca uživaju u jedinstvenom iskustvu i imaju mnogo prilika za fotografisanje i stvaranje nezaboravnih uspomena.

Radionica: Kreativni rad sa suvim cvećem

Satnica: utorak, četvrtak i subota od 13:00—14:00
Lokacija: Dečji klub Generacija V

Razvijte svoju umetničku stranu i napravite sopstveno umetničko delo od suvog cveća, lišća i drugih prirodnih materijala. Vaše je da ponesete kreativnost i maštu, a mi ćemo obezbediti sve ostalo, uključujući platno, pribor za slikanje i druge materijale koji su nam potrebni.

Umetničko-zanatska radionica

Satnica: utorak, četvrtak i subota od 19:00—20:30
Lokacija: Dečji klub Generacija V

Istražite različite umetničke forme, od crtanja preko slikanja do rukotvorina. Mi obezbeđujemo pribor, materijale i ukrase (boje, papir/razglednice, šišarke, suvo lišće), a deca samo treba da prate svoje instinkte i kreativnost i kreiraju sopstvena remek-dela.

Povežite se sa zajednicom

Zajednička bašta

Radno vreme: Svake nedelje u julu i avgustu od 9:00 - 10:00
Lokacija: Dečja bašta

Dečja bašta u okviru našeg objekta se neprestano razvija i neguje pozitivno okruženje koje malim zaljubljenicima u baštovanstvo omogućava da razviju svoje veštine. Tokom ovog praktičnog i edukativnog časa, deca će saznati više o baštovanstvu, uključujući kako se sadi semenje i koje se sve vrste sezonskog voća i povrća trenutno uzgajaju u bašti.

Istražite lokalnu kulturu

Vreme za čitanje

Satnica: utorak, četvrtak i subota od 20:30 - 21:30
Lokacija: Dečji klub Generacija V

Posetite biblioteku i upoznajte mališane sa odabranim klasicima dečje književnosti i lokalnim basnama. Čitamo priče uz grickalice i slatkiše.

Porodični izlet

Radno vreme: Na zahtev
Lokacija: Kroz obližnje staze u prirodi

Pobegnite u planine na lokalnu ekskurziju i uživajte u obroku okruženi lepotama prirode. Pripremićemo vam posebnu korpu za piknik, prepunu domaćih poslastica. Potrebna je rezervacija 24 sata unapred.

Pustite mašti na volju

Staza sa preprekama i sportske igre

Radno vreme: Ponedeljak i petak od 4:00 - 17:00
Lokacija: Dečji klub Generacija V

Uživajte u sportskim igrama, kao što su pikado i košarka. Ovo je sjajna prilika da učestvujete u timskim sportovima, naučite nove veštine, upoznate nove prijatelje i povećate samopouzdanje.

Muzička zabava

Satnica: utorak, četvrtak i subota od 9:00 - 10:00
Lokacija: Dečji klub Generacija V

Podstičemo decu da se više kreću, igraju i plešu dok pevaju omiljene pesme i nadmeću se u muzičkim stolicama i limbo plesu.   

Društvene igre

Satnica: utorak, četvrtak i subota od 16:00—17:00
Lokacija: Dečji klub Generacija V

Možete da birate između raznoraznih društvenih igara, od svima omiljenih klasika do novih hitova, uživajući u nadmetanju sa prijateljima. Igre su osmišljene tako da podstiču kritičko razmišljanje, rešavanje problema i društvenu interakciju, a namenjene su deci svih uzrasta.

Pravljenje skrovišta

Satnica: sreda od 16:00 - 17:00
Lokacija: Dečji klub Generacija V

Upotrebite maštu i iskoristite svoje veštine rešavanja problema da biste napravili udobno i ušuškano skrovište od stvari kao što su ćebad, jastuci i kartonske kutije.