Osoba sedi na krevetu

Spa i fitnes

Velnes iskustvo na vrhu planine

Dobro došli na utočiše u kom se planine i nebo gledaju licem u lice. Spa centar hotela Viceroy Kopaonik je jedini luksuzni spa centar sa kompletnom uslugom na Kopaoniku, koji umiruje dušu i telo nizom holističkih velnes aktivnosti. Prepustite se terapijama inspirisanim planinama koje su ukorenjene u regionalnoj tradiciji i savremenim tretmanima. U centru svega toga: meditativni salon za opuštanje sa „infiniti” bazenom i vodopadom. I sveobuhvatan fitnes centar je tu radi vašeg užitka, a opremom za kardio trening i trening snage, otvorenim bazenom i đakuzijima sa pogledom na neverovatni pejzaž pomoći će vam da ostanete u ritmu.

Spa centar hotela Viceroy

Ovakvog uživanja nema nigde drugde na Kopaoniku. Spa centar površine 470 metara kvadratnih poziva vas na uživanje u holističkim velnes aktivnostima, od terapija koje crpe inspiraciju iz planina do savremenih rituala lepote. Spa oaza poseduje šest luksuznih soba za tretmane – uključujući sobu sa hidromasažnim Vichy tuševima i apartman za parove sa meditativnim salonom za opuštanje u srcu svega.

Spa centar hotela Viceroy Saznajte više

Nega kose i kože

RADNO VREME
12:00 popodne – 8:00 popodne (8:00)

Ekskluzivni frizersko-kozmetički salon U.H.S. TAUBNER jedan je od najprestižnijih salona ove vrste u Beogradu i nudi širok izbor tretmana i usluga za negu kose, lica i tela. U.H.S. TAUBNER u hotelu Viceroy Kopaonik nalazi se na - 2. nivou rizorta, pored Viceroy Spa centra, i gostima nudi širok asortiman usluga i tretmana za negu kose, lica i tela. Više od 20 godina iskustva govori samo za sebe i klijenti se mogu slobodno prepustiti umeću naših stručnjaka i stilista koji pored senzacionalnog izgleda garantuju i dobre vibracije. Uživajte u boravku i proslavite u najboljem izdanju i fantastičnom raspoloženju posebne trenutke sa prijateljima i porodicom!

Za više informacija o tretmanima i cenama, preuzmite katalog usluga frizersko-kozmetičkog salona U.H.S. TAUBNER. Ukoliko želite da zakažete termin, obratite se direktno recepciji našeg frizersko-kozmetičkog salona na + 381 69 344 5667 ili pošaljite email na uhstaubner@yahoo.com.

Spa centar hotela Viceroy Prikaži katalog usluga

Fitnes centar

Bilo da ste unutra ili napolju, neće vam nedostajati inspiracije da nastavite sa rutinama vežbanja i odvojite malo vremena za opuštanje. Prepustite se opuštanju u otvorenom bazenu i đakuzijima sa kontrolisanom temperaturom. U prostranoj teretani, iskoristite prednost najsavremenije opreme za kardio trening i trening snage kao i flotu luksuznih planinskih bicikala.

Fitnes centar Saznajte više