Hotel Viceroy Kopaonik Serbia, spolja

Pregled objekta

Mesto na kom se spajaju šarm Zapadne obale i divlja lepota

Samo vas korak deli do neukrotive prirode. Poželećete da zauvek ostanete ovde. Dobro došli u hotel Viceroy Kopaonik Serbia. Mesto na kom vas planine okovane snegom smelo pozivaju na avanturu na otvorenom, a spa centar i salon vas mame svojim spokojem. Da, moguće je uživati u najboljem iz oba sveta.

Sadržaji i usluge hotela

Od spa centra koji sadrži i hamam/piling i tuševe, preko salona sa direktnim pristupom skijaškim stazama i pogledom na zalazak sunca, pa sve do bogate kulinarske ponude i specijaliteta iz ovog kraja, Viceroy Kopaonik Serbia vam nudi sve što vam je potrebno za istinsko uživanje na „Planini Sunca”.

Istražite sve sadžaje

Smeštaj

Hotel poseduje 119 moderno opremljenih soba i apartmana i namenski je projektovan po uzoru na dramatični planinski pejzaž. Prepustite se inspiraciji smisaone palete zemljanotamnog drveta, jasnih belih akcenata i izobilja prirodnog svetla. Kombinacija autohtonih tekstura i elemenata sa modernim sadržajima i završnim detaljima u svim hotelskim sobama pruža vam osećaj kom nema premca u regionu.

Istražite smeštaj

Restorani i noćni život

U sklopu našeg objekta smeštena je raznovrsna lepeza restorana, koja je tu da vas iznenadi i oduševi, bez obzira da li tražite opušten celodnevni restoran ili restoran za formalnu večeru. U svim restoranima uvek koristima samo najsvežije organske sastojke koji dolaze od regionalnih dobavljača i slave bogato nasleđe i prirodu našeg regiona.

Istražite gastronomsku ponudu

Organizacija događaja

Sastanite se, u alpskom stilu. Sastanci i događaji u hotelu Viceroy Kopaonik nude više od zapanjujućeg pogleda na planine u pozadini. 

Istražite sastanke i događaje

Venčanja

Naši organizatori venčanja će vam pomoći oko svakog elementa vašeg velikog dana, od ceremonije i prijema do grupnih ekskurzija.

Istražite venčanja

Velnes

Spa centar hotela Viceroy Kopaonik je jedini luksuzni spa centar sa kompletnom uslugom na Kopaoniku, koji umiruje dušu i telo nizom holističkih velnes aktivnosti. I sveobuhvatan fitnes centar je tu radi vašeg užitka, a opremom za kardio trening i trening snage, otvorenim bazenom i đakuzijima sa pogledom na neverovatni pejzaž pomoći će vam da ostanete u ritmu.

Istražite velnes

Kako da dođete

Aerodrom Nikola Tesla
Aerodrom Beograd 59 Београд, 11180, Serbia | Udaljeno otprilike 286 km

– Aerodrom opslužuju međunarodni avio-prevoznici među kojima su Air Serbia, Wizz, Lufthansa, KLM, Air France, Turkish Airlines, norveški i drugi manji evropski avio-prevoznici.
– Konsijerž hotela može da obezbedi privatni ili grupni prevoz automobilom i autobusom uz rezervaciju 24 sata pre dolaska.
– Procenjeno vreme putovanja automobilom iznosi 3,5 sati.
– Konsijerž hotela može da obezbedi prevoz do hotela helikopterom ili kopnenim putem za najviše 4 odrasle osobe, putovanje traje 30 minuta.

Aerodrom Konstantin Veliki Niš (INI)
Vazduhoplovaca 24, Niš 18000, Srbija | Udaljeno otprilike 132 km

– Većinu letova obavljaju domaći avio-prevoznici, uz izuzetak avio-prevoznika Swiss Air.
– Moguće iznajmljivanje automobila na licu mesta ili korišćenje usluga naših konsijerža.

Adresa:
Kopaonik bb 36354 Kopaonik Srbija

– Na licu mesta je dostupan podzemni parking sa grejanjem.
– Važe sezonske cene.

Dodatni programi i usluge

1 od 5
Viceroy Kopaonik Serbia

Ski konsijerž

Ekskluzivno za goste hotela

Hotel Viceroy Kopaonik predstavlja Beosport, zvaničnog partnera našeg rizorta, koji gostima nudi najpoznatije svetske brendove kada je reč o opremi za skijanje i tenis, aktivnostima na otvorenom i biciklizmu, kao i za akcione i ekstremne sportove. Nalazi se na -2. nivou, pored Pique Ski bara.

Dostupno tokom zimske sezone. Za više informacija o iznajmljivanju, pozovite +381 63 8615 378 ili pošaljite email na ko.viceroy.sport@beosport.com.

2 od 5
Viceroy Kopaonik Serbia

Dečji klub Generacija V

Istraživanje, povezivanje, igranje

Viceroy voli porodice. Kada putujete sa decom, ona nisu samo pasivni posmatrači. Za njih je putovanje posebno, a oni su zvezde ovog, za njih, specijalnog događaja. Svi naši hoteli i odmarališta se zaista trude da što više obogate svoje ponude raznovrsnim sadržajima i aktivnostima, naročito za male putnike.

Saznajte više
3 od 5
Viceroy Kopaonik Serbia

VIPets @ Viceroy

Pet-Friendly smeštaj na Kopaoniku

Kućni ljubimci su dozvoljeni u hotelu Viceroy Kopaonik, jer mi volimo životinje. Trudimo se da hotel Viceroy bude mesto na kome će vaši kućni ljubimci istinski uživati. Zato smo u okviru našeg programa za kućne ljubimce osmislili specijalne sadržaje, posebno za vaše najbolje krznene prijatelje.

Saznajte više
4 od 5
Viceroy Kopaonik Serbia

Istaknuta umetnička dela

Program „Canvas for Discovery Artist in Residence”

U najnovijoj umetničkoj postavci u hotelu Viceroy Kopaonik, koju čini kolekcija od osam murala umetnika Ognjana Dževrnje, gotovo da možete osetiti nalet planinskog vazduha i zov autohtonih životinja. Ovo je deo projekta hotela Viceroy pod nazivom „Canvas For Discovery” koji ulepšava naše hotele širom sveta i inspiriše i oduševljava naše goste jer im nudi posebnu dobrodošlicu i uživanje tokom putovanja.

Saznajte više
5 od 5
Viceroy Kopaonik Serbia

Poslovni putnici

Povlašćene cene za privredne subjekte hotela na Kopaoniku

Poslovna putovanja su upravo postala mnogo gostoprimljivija, zahvaljujući izuzetnoj usluzi i bezbrojnim dodatnim sadržajima koje hotel Viceroy Kopaonik Serbia nudi poslovnim putnicima, uključujući kompletne poslovne usluge i vrhunske prostore za sastanke i događaje. Sa zadovoljstvom nudimo povlašćene cene za poslovne putnike organizacijama koje traže stalni smeštaj tokom poslovnih putovanja na Kopaoniku kao i u drugim hotelima iz naše grupe. 

Saznajte više

Održivost – naša posvećenost

U hotelu Viceroy Kopaonik Serbia ozbiljno shvatamo održivost. Posvećeni smo ispunjavanju vaših potreba i istovremenom obezbeđivanju toga da buduće generacije imaju mogućnost da posete Kopaonik i uživaju u njemu. 

Saznajte više

Česta pitanja

Ne možete da pronađete ono što tražite? Posetite stranicu Česta pitanja i saznajte sve što vas interesuje.

Poseti Česta pitanja