Dnevni boravak u apartmanu Karaman sa pogledom na planinu

Česta pitanja

Česta pitanja o hotelu Viceroy Kopaonik

COVID-19

Molimo sve goste da pre rezervacije i putovanja pregledaju smernice za putovanja i zdravstvene savete lokalnih organa kako bi se upoznali sa eventualnim ograničenjima u uslovima pandemije COVID-19. Za više informacija, posetite veb-sajt Ministarstva spoljnih poslova Republike Srbije.

Svi gosti rizorta moraju da nose maske i održavaju fizičko rastojanje od dva metra u javnom prostoru, kao i prilikom interakcije sa kolegama iz hotela Viceroy i drugim gostima.

Za najnovije informacije, obratite se direktno upravi hotela.

Usluga spremanja i održavanja se pruža samo na zahtev. Radi poštovanja smernica o održavanju fizičkog rastojanja i vaše bezbednosti, od gostiju tražimo da ne budu u sobi tokom obavljanja usluge.

Opšte teme

Garancija rezervacije: Važeća kreditna kartica je potrebna kao garancija rezervacije. Hotel prihvata sledeće kartice: VISA, Master Card i American Express. Napominjemo da će sa vaše kreditne kartice biti naplaćen iznos od 100% vrednosti boravka 7 dana pre dolaska u hotel. Ovaj iznos je nepovratan.

Politika u slučaju otkaza rezervacije: Rezervaciju možete besplatno otkazati 7 dana pre dolaska do 3:00 č. po lokalnom vremenu hotela. U slučaju nepojavljivanja ili ukoliko ne ispoštujete datum otkazivanja, sa vaše kreditne kartice se zadužuje iznos od 100% ukupne vrednosti boravka.

Svi gosti podležu politici predautorizacije sa debitne ili kreditne kartice u iznosu od 70 EUR po boravku za slučaj nepredviđenih troškova, pored troškova boravka i taksi. Gosti su obavezni da se lično prijave u hotel i plate boravak važećom debitnom ili kreditnom karticom.

Hotel je udaljen 289 kilometara (180 milja) od aerodroma auto-putem E-75. Hotel može, uz doplatu, da obezbedi garantovan privatni ili zajednički prevoz na beogradski (BEG) ili niški (INI) aerodrom i sa njih.

Da, to možete da obavite posredstvom tima za rezervacije ili na licu mesta, na recepciji.

Da, u hotelu se nalaze vozila Viceroy kao i lokalne taksi službe. Za više informacija obratite se recepciji.

Dostupna su privatna vozila za do 4 putnika. Za više informacija obratite se recepciji.

Viceroy Kopaonik Serbia je hotel namenjen porodičnom odmoru koji nudi niz aktivnosti za sve uzraste, uključujući naš Dečji klub Generacija V, namenjen mlađoj generaciji kojoj je potrebno malo više inspiracije i nadzora kako bi maksimalno uživala u vremenu provedenom na planini.

Lepo vaspitani psi su dobrodošli isključivo na terasi Pique Ski Bara. Uslužnim životinjama je dozvoljen boravak u hotelu za potrebe osoba sa invaliditetom. 

Da, moguće je primati i slati poštu tokom boravka.

Pristup brzom internetu jeste dostupan i uključen je u cenu smeštaja u hotelu.

U prizemlju naše skijašnice je tokom zimskih meseci otvorena prodavnica u kojoj se prodaju dodaci za skijanje i snoubording, kao i odeća i suveniri.

Voda sa česme je bezbedna za piće. Flaširana voda je dostupna u svim restoranima/barovima kao i u sobama.

Pušenje je zabranjeno u svim hotelskim sobama. Hotel poseduje zone za pušače na javnim mestima. Za pušenje u sobama naplaćuje se propisana kazna od strane hotela.

Dolazak

Vreme prijavljivanja u hotel je 2:00 popodne (2:00). Ranije prijavljivanje u hotel je moguće uz doplatu i zavisi od dostupnosti soba. Za više informacija obratite se recepciji.

Vreme odjavljivanja iz hotela je 12:00 popodne. Kasnije odjavljivanje je moguće uz doplatu i zavisi od dostupnosti soba. Za više informacija obratite se recepciji.

Najniža starosna granica za prijavljivanje je 18 godina. Ako gost nema bar 18 godina, roditelj ili staratelj gosta preuzimaju punu odgovornost za sve odgovarajuće troškove i druge obaveze gosta u hotelu, kao i za sve povrede i svu štetu koje gost nanese bilo kojoj osobi ili imovini u hotelu.