Dnevni boravak u apartmanu Karaman sa pogledom na planinu

Česta pitanja

Česta pitanja o hotelu Viceroy Kopaonik

COVID-19

Molimo sve goste da pre rezervacije i putovanja pregledaju smernice za putovanja i zdravstvene savete lokalnih organa kako bi se upoznali sa eventualnim ograničenjima u uslovima pandemije COVID-19. Za više informacija, posetite veb-sajt Ministarstva spoljnih poslova Republike Srbije.

Ukoliko rezultati testa na virus COVID-19 budu pozitivni, potrebno je da gost(i) predoči(e) kao dokaz pozitivan PCR test da bi otkazali boravak u hotelu. Vanredno stanje izazvano pandemijom ili ograničenja putovanja koja je uvela Vlada. Hotel dozvoljava ponovnu rezervaciju do 31 mart 2022. 

S obzirom na pojavu novih sojeva virusa COVID-19 i sve veći broj otkazanih međunarodnih letova, svim gostima preporučujemo da obezbede putno osiguranje.

Svi gosti hotela moraju da nose maske i održavaju fizičko rastojanje od dva metra u javnom prostoru, kao i prilikom interakcije sa kolegama iz hotela Viceroy i drugim gostima.

Za najnovije informacije, obratite se direktno upravi hotela.

Usluga spremanja i održavanja se pruža samo na zahtev. Radi poštovanja smernica o održavanju fizičkog rastojanja i vaše bezbednosti, od gostiju tražimo da ne budu u sobi tokom obavljanja usluge.

Opšte teme

Hotel je udaljen 289 kilometara (180 milja) od aerodroma auto-putem E-75. Hotel može, uz doplatu, da obezbedi garantovan privatni ili zajednički prevoz na beogradski (BEG) ili niški (INI) aerodrom i sa njih.

Da, to možete da obavite posredstvom tima za rezervacije ili na licu mesta, na recepciji.

Da, u hotelu se nalaze vozila Viceroy kao i lokalne taksi službe. Za više informacija obratite se recepciji.

Dostupna su privatna vozila za do 4 putnika. Za više informacija obratite se recepciji.

U rizortu je dostupno uslužno parkiranje. Ne postoji mogućnost samostalnog parkiranja. Boravak u hotelu tokom zimske sezone, koja traje od 1. decembra do 31. marta, iznosi 25 EUR dnevno, a tokom letnje sezone, koja počinje 1. aprila i završava se 30. novembra, 10 EUR dnevno.

Neki paketi soba uključuju parking za jedno vozilo po sobi po boravku. Za više informacija posetite stranicu s ponudama.

Viceroy Kopaonik Serbia je hotel namenjen porodičnom odmoru koji nudi niz aktivnosti za sve uzraste, uključujući naš Dečji klub Generacija V, namenjen mlađoj generaciji kojoj je potrebno malo više inspiracije i nadzora kako bi maksimalno uživala u vremenu provedenom na planini.

Dozvoljeni su kućni ljubimci (težine do 15 kg) uz dnevnu doplatu od 20 EUR po ljubimcu. U slučaju dužeg boravka, gostima se naplaćuju samo prva četiri dana boravka.

Posetite naš odeljak o kućnim ljubimcima za više informacija.

Da, moguće je primati i slati poštu tokom boravka.

Pristup brzom internetu jeste dostupan i uključen je u cenu smeštaja u hotelu.

U prizemlju naše skijašnice je tokom zimskih meseci otvorena prodavnica u kojoj se prodaju dodaci za skijanje i snoubording, kao i odeća i suveniri.

Voda sa česme je bezbedna za piće. Flaširana voda je dostupna u svim restoranima/barovima kao i u sobama.

Pušenje je zabranjeno u svim hotelskim sobama. Naš hotel ima Pique Ski bar u kome je dozvoljeno pušenje.

Dolazak

Vreme prijavljivanja u hotel je 3:00 popodne. Ranije prijavljivanje u hotel je moguće uz doplatu i zavisi od dostupnosti.

Za više informacija obratite se recepciji.

Vreme odjavljivanja iz hotela je 11:00 pre podne. U slučaju kasnog odjavljivanja iz hotela do 2:00 popodne plaća se doplata u iznosu od 50 EUR.

Za više informacija obratite se recepciji.

Najniža starosna granica za prijavljivanje je 18 godina. Ako gost nema bar 18 godina, roditelj ili staratelj gosta preuzimaju punu odgovornost za sve odgovarajuće troškove i druge obaveze gosta u hotelu, kao i za sve povrede i svu štetu koje gost nanese bilo kojoj osobi ili imovini u hotelu.