Muškarac i žena sede za stolom

Restorani i noćni život na Kopaoniku

Kulinarska iskustva

Kodeks planine nas inspiriše ne samo na pružanje pravog, autentičnog iskustva uživanja u hrani, već i na njegovo izdizanje na viši nivo. U sklopu našeg objekta smeštena je raznovrsna lepeza restorana, koja je tu da vas iznenadi i oduševi, bez obzira da li tražite opušten celodnevni restoran ili restoran za formalnu večeru. U svim restoranima uvek koristima samo najsvežije organske sastojke koji dolaze od regionalnih dobavljača i slave bogato nasleđe i prirodu našeg regiona.

The Mountain Kitchen

Restoran

U pitanju je elegantna celodnevna taverna čija se raznovrsnost kulinarske ponude meri sa raznovrsnošću samog pejzaža. Pridružite nam se na doručku, ručku i večeri i prepustite se čarima zdravih obroka po fiksnoj ceni tokom špica.

Restoran Peroko (zatvoren van sezone)

Restoran

Peroko, planinski restoran bez granica. Ovo je zaista jedinstveno mesto na Kopaoniku. Spoj japanske kuhinje i prirodnih lepota Srbije. Pridružite nam se pod prigušenim svetlima i uživajte u izvanrednoj večeri i koktelima do kasno u noć. Ovo je jedino mesto na svetu gde možete pijuckati sake i jesti suši dok uživate u prelepom pogledu na planinske vrhove prekrivene snegom.

Pique Ski Bar

Bar

Izvanredno iskustvo posle skijanja. Danju svratite na lagane zalogaje i uživajte u opuštenoj atmosferi. Noću se utopite u živahan društveni život. Ovo je jedini lokal ove vrste na Kopaoniku. Dramatični pogled na planine u pozadini počinje još više da opija kada prostor ispune note žive muzike, a vaš sto kreativna hrana i piće.

Biblioteka

Salon

Ovaj salon će vas uvek mamiti da zastanete i odmorite se, bez obzira na to u kom ritmu se trenutno nalazite. Uživajte u čaju i laganim obrocima i prepustite se sanjarenju usred snežnog planinskog pejzaža.

Posle dugog dana provedenog na skijaškim padinama, prezalogajite i popijte nešto u našoj suncem okupanoj bašti. Ne smete propustiti: Čaša Moet & Chandon Ice šampanjca pored kamina na otvorenom. Istinska tradicija direktnog pristupa skijaškim stazama.

Obedovanje u sobi

RADNO VREME
24 sata dnevno

Uživajte u udobnosti i praktičnosti vrhunske gastronomije u privatnosti svoje rezidencije. Naše osoblje služi doručak, ručak i večeru.

Događaji

Obilazak vinarije

25 septembar 2023 – 30 novembar 2023

Posetite srpske vinarije oko Kopaonika.

Luksuzni piknik na Kopaoniku

25 septembar 2023 – 31 oktobar 2023

Udahnite svež planinski vazduh i uživajte u hrani okruženi prirodom uz luksuznu korpu za piknik hotela Viceory Kopaonik.

Žurka na bazenu restorana Mountain Kitchen

Svakog dana

Zavalite se i uživajte u letnjim vibracijama u Mountain Kichen "ZABAVI NA BAZENU".

Veče za dame

Svakog četvrtka ...

Povedite prijateljicu u nezaboravan provod četvrtkom uveče i uživajte u najnovijim hitovima i gratis piću uz svako kupljeno piće. Ponuda važi za određena pića.

Dva po ceni jednog u Pique baru

Svakog petka ...

Dva koktela po ceni jednog, petkom uveče u Pique Ski baru.

Žurka uz roštilj u Pique baru

Svakog petka i subote ...

Rashladite se i opustite ovog leta na žurci u Pique Ski baru i uživajte u ukusnom roštilju.

Festive Peaks & Pique Party Beats

Svakog četvrtka, petka i subote ...

Pridružite se prazničnoj zabavi u Pique Ski baru uz ekskluzivne koktele i muziku uživo.

Sips of the Season: Cocktail Mastery at Pique

Svakog ponedeljka, utorka, srede, četvrtka i petka ...

Pridružite se našoj radionici pripreme koktela u Pique Ski baru i osmislite sopstvene penušave napitke.