Muškarac i žena sede za stolom

Restorani i noćni život na Kopaoniku

Kulinarska iskustva

Kodeks planine nas inspiriše ne samo na pružanje pravog, autentičnog iskustva uživanja u hrani, već i na njegovo izdizanje na viši nivo. U sklopu našeg objekta smeštena je raznovrsna lepeza restorana, koja je tu da vas iznenadi i oduševi, bez obzira da li tražite opušten celodnevni restoran ili restoran za formalnu večeru. U svim restoranima uvek koristima samo najsvežije organske sastojke koji dolaze od regionalnih dobavljača i slave bogato nasleđe i prirodu našeg regiona.

Peroko

Restoran

Peroko, planinski restoran bez granica. Ovo je zaista jedinstveno mesto na Kopaoniku. Spoj japanske kuhinje i prirodnih lepota Srbije. Pridružite nam se pod prigušenim svetlima i uživajte u izvanrednoj večeri i koktelima do kasno u noć. Ovo je jedino mesto na svetu gde možete pijuckati sake i jesti suši dok uživate u prelepom pogledu na planinske vrhove prekrivene snegom.

Pique Ski Bar

Bar

Izvanredno iskustvo posle skijanja. Danju svratite na lagane zalogaje i uživajte u opuštenoj atmosferi. Noću se utopite u živahan društveni život. Ovo je jedini lokal ove vrste na Kopaoniku. Dramatični pogled na planine u pozadini počinje još više da opija kada prostor ispune note žive muzike, a vaš sto kreativna hrana i piće.

The Mountain Kitchen

Restoran

U pitanju je elegantna celodnevna taverna čija se raznovrsnost kulinarske ponude meri sa raznovrsnošću samog pejzaža. Pridružite nam se na doručku, ručku i večeri i prepustite se čarima zdravih obroka po fiksnoj ceni tokom špica.

Biblioteka

Salon

Ovaj salon će vas uvek mamiti da zastanete i odmorite se, bez obzira na to u kom ritmu se trenutno nalazite. Uživajte u čaju i laganim obrocima i prepustite se sanjarenju usred snežnog planinskog pejzaža.

Posle dugog dana provedenog na skijaškim padinama, prezalogajite i popijte nešto u našoj suncem okupanoj bašti. Ne smete propustiti: Čaša Moet & Chandon Ice šampanjca pored kamina na otvorenom. Istinska tradicija direktnog pristupa skijaškim stazama.

Obedovanje u sobi

RADNO VREME
24 sata dnevno

Uživajte u udobnosti i praktičnosti vrhunske gastronomije u privatnosti svoje rezidencije. Naše osoblje služi doručak, ručak i večeru.

Događaji

Tapas branč

Svake subote ...

Subotnji tapas branč u Pique Ski baru.

Žurka u Pique Ski baru

Svakog četvrtka, petka i subote ...

Pridružite se prazničnoj zabavi u Pique Ski baru uz ekskluzivne koktele i muziku uživo.

Veče za Dame

Svakog četvrtka ...

Dok uživaju u ritmu muzike, Dame imaju prednost svakog četvrtka u Pique Baru. Damama smo pripremili posebnu ponudu, poručite jedno piće, drugopoklanjamo mi + ekskluzivni popust od 20% na naš izbor laganih zalogaja.

Suši bez granica u restoranu Peroko

Svakog petka ...

Uživajte ove zime u ukusima japanske kuhinje i bogatom beskonačnom suši jelovniku svakog petka u restoranu Peroko.

Dva po ceni jednog u Pique baru

Svakog petka ...

Proslavimo početak vikenda u Pique Baru uz živu muziku! Uživajte u koktelima i specijalnoj ponudi 2 za 1 iz posebno odabrane koktel liste.