Muškarac i žena sede za stolom

Restorani i noćni život na Kopaoniku

Kulinarska iskustva

Kodeks planine nas inspiriše ne samo na pružanje pravog, autentičnog iskustva uživanja u hrani, već i na njegovo izdizanje na viši nivo. U sklopu našeg objekta smeštena je raznovrsna lepeza restorana, koja je tu da vas iznenadi i oduševi, bez obzira da li tražite opušten celodnevni restoran ili restoran za formalnu večeru. U svim restoranima uvek koristima samo najsvežije organske sastojke koji dolaze od regionalnih dobavljača i slave bogato nasleđe i prirodu našeg regiona.

Peroko

Restoran

Peroko, planinski restoran bez granica. Ovo je zaista jedinstveno mesto na Kopaoniku. Spoj japanske kuhinje i prirodnih lepota Srbije. Pridružite nam se pod prigušenim svetlima i uživajte u izvanrednoj večeri i koktelima do kasno u noć. Ovo je jedino mesto na svetu gde možete pijuckati sake i jesti suši dok uživate u prelepom pogledu na planinske vrhove prekrivene snegom.

Pique Ski Bar

Bar

Izvanredno iskustvo posle skijanja. Danju svratite na lagane zalogaje i uživajte u opuštenoj atmosferi. Noću se utopite u živahan društveni život. Ovo je jedini lokal ove vrste na Kopaoniku. Dramatični pogled na planine u pozadini počinje još više da opija kada prostor ispune note žive muzike, a vaš sto kreativna hrana i piće.

The Mountain Kitchen

Restoran

U pitanju je elegantna celodnevna taverna čija se raznovrsnost kulinarske ponude meri sa raznovrsnošću samog pejzaža. Pridružite nam se na doručku, ručku i večeri i prepustite se čarima zdravih obroka po fiksnoj ceni tokom špica.

Biblioteka

Salon

Ovaj salon će vas uvek mamiti da zastanete i odmorite se, bez obzira na to u kom ritmu se trenutno nalazite. Uživajte u čaju i laganim obrocima i prepustite se sanjarenju usred snežnog planinskog pejzaža.

Posle dugog dana provedenog na skijaškim padinama, prezalogajite i popijte nešto u našoj suncem okupanoj bašti. Ne smete propustiti: Čaša Moet & Chandon Ice šampanjca pored kamina na otvorenom. Istinska tradicija direktnog pristupa skijaškim stazama.

Obedovanje u sobi

RADNO VREME
24 sata dnevno

Uživajte u udobnosti i praktičnosti vrhunske gastronomije u privatnosti svoje rezidencije. Naše osoblje služi doručak, ručak i večeru.

Događaji

Obilazak vinarije

1 jul 2022 – 31 oktobar 2022

Posetite Vinariju „Budimir”, koja se nalazi u Aleksandrovcu, na sat vremena vožnje od hotela Viceroy Kopaonik.

Berba borovnica

1 jul 2022 – 31 jul 2022

Povežite se sa prirodom i uživajte u šumskom voću dok ručno berete divlje borovnice na Kopaoniku.

Luksuzni piknik na Kopaoniku

1 jul 2022 – 31 oktobar 2022

Udahnite svež planinski vazduh i uživajte u hrani okruženi prirodom uz luksuznu korpu za piknik hotela Viceory Kopaonik.

Zabava uz Zalazak sunca u Pique Ski Baru

1 jul 2022 – 31 avgust 2022

Rashladite se i opustite ovog leta na žurci uz zalazak sunca u Pique Ski Baru.

Doručak „Pique Me Up” u Piqu Ski Baru

1 jul 2022 – 31 avgust 2022

Napunite baterije ovog leta uz doručak „PIQUE ME UP” u Pique Ski Baru.

Wild Mushroom Walk

25 jul 2022 – 30 septembar 2022

Saznajte kako se beru i spremaju pečurke iz šuma na Kopaoniku pripremajući gurmanska jela sa našim glavnim kuvarima. 

Večera pod zvezdama u restoranu Mountain Kitchen

Svakog petka i subote ...

Pridružite nam se na terasi restorana Mountain Kitchen i uživajte u večeri pod zvezdanim nebom tokom letnjih meseci.

Žurka na bazenu restorana Mountain Kitchen

Svakog petka i subote ...

Opustite se i uživajte u specijalnoj atmosferi tokom četvoročasovne žurke na bazenu u restoranu Mountain Kitchen svakog petka i subote tokom leta.