Muškarac se na snoubordu spušta niz planinu prekrivenu snegom

Aktivnosti planinarenja na Kopaoniku

Zadovoljstvo koje traje tokom cele godine

Ponuda na Kopaoniku je zaista raznovrsna i uživaćete u brojnim aktivnostima, kao što su skijanje, snoubording ili sunčanje na predivnom zimskom suncu. Naš rizort nudi sadržaje porodicama svih životnih dobi, bez obzira na to da li ste tek počeli da skijate ili ste iskusni skijaš. Ako ste avanturističkog duha, zaista ćete uživati u snežnim avanturama van standardnih skijaških staza dok istražujete još neistražene teritorije. Kakva god bila vaša interesovanja, Viceroy Kopaonik će vam sigurno zagolicati maštu jer nećete odoleti porivu da istražite ovaj jedinstveni i očaravajući planinski krajolik.

Zimske aktivnosti

Skijanje i snoubording

Kopaonik je raj za zaljubljenike u zimske sportove. Na planini se nalazi više od 50 km skijaških staza u besprekornom stanju. Čekaju vas idealne staze za skijanje i snoubording kao i staze za nordijsko skijanje sa kojih se pruža neverovatan pogled.

Bilo da ste početnik ili iskusni skijaš, moći ćete da pronađete odgovarajuću stazu na Kopaoniku. Postoji čitav niz staza namenjenih deci i totalnim početnicima, a tu su i iskusni i strpljivi instruktori skijanja, koji će se postarati da vaša skijaška avantura počne na najbolji mogući način.

Skijanje van staze

Iskusni skijaši koji žele skijaško iskustvo sa više elemenata avanturizma, na Kopaoniku mogu da uživaju u velikoj oblasti za skijanje van staze. Dostupni su vodiči, koji će vas povesti na nezaboravnu avanturu skrojenu po vašoj meri.

Noćno skijanje

Jedna od brojnih interesantnih stvari koje nudi Skijaški centar Kopaonik jesu tri skijaške staze sa reflektorima za noćno skijanje – magično i nezaboravno iskustvo.

Vožnja motornim sankama

Nudimo izbor nezaboravnih vožnji motornim sankama Ski-Doo, u kojima mogu da uživaju svi, nekim od najčarobnijih staza na Kopaoniku. Bez obzira na to da li se radi o poludnevnoj ili četvorodnevnoj avanturi, pakete možete da prilagodite svojim potrebama. Ako vas zanima iskustvo skrojeno po meri, obratite se našem konsijeržu.

Sankanje

Ako niste raspoloženi za skijanje, ali ipak želite da se zabavite na snegu, zaputite se na staze sa sankama. Ako vam treba dodatni adrenalin, obavezno se spustite najuzbudljivijim delom staze i, po želji, ulazite u zavoje kako bi spust niz brdo bio brži i zabavniji. Zabava za celu porodicu. 

Nordijsko skijanje

Nordijsko skijanje, koje se smatra jednom od najizazovnijih skijaških disciplina, savršen je trening i jedan od najboljih načina za upoznavanje planine. Kopaonik, koji može da se pohvali sa preko 20 km staza namenjenih nordijskom skijanju, zasigurno će postati jedna od vaših omiljenih destinacija za ovaj vid skijanja.

Istražite Kopaonik