Hotel Viceroy Kopaonik Serbia, spolja
Trg Josifa Pančića 12, 36354 Kopaonik, Srbija
Detalji o rezervaciji
1 soba
1 odrasla osoba
0 dece
Uzrast dece:
Promotivni kod

Viceroy Kopaonik Serbia

Luksuzni planinski hotel

U podnožju planina čiji su vrhovi okovani snegom, u centru biodiverziteta, Viceroy Kopaonik Serbia poziva sve one koji traže avanturu bez granica. Odvažite se na istraživanje van granica našeg neverovatnog rizorta – hotela sa 119 soba i direktnim pristupom skijaškim stazama koji dokazuje da je moguće iskusiti vrhunac modernog luksuza u neukroćenoj prirodi. Dočekaće vas duh koji je jednako ozaren kao i klima: Kopaonik nosi nadimak „Planina sunca” i može da se pohvali sa blizu 200 sunčanih dana u godini, čime obezbeđuje prelepe uslove tokom cele godine.

Mi smo vaši domaćini na planini i naše je da se pobrinemo da pronađete inspiraciju i osveženje. Krenite od naših prostora za ručavanje, kao što je „après ski” salon sa bajkovitim pogledom koji oduzima dah. Opustite se posle dana provedenog na stazama u Spa centru hotela Viceroy, koji u svom sklopu ima i salon lepote, zatvoreni bazen za vitalnost i hamam. Tu smo da vam rasplamsamo želju za otkrivanjem, ugodimo duši i zagolicamo maštu novim, dalekosežnim mestima.

Apartmani

Hotelske sobe

Smeštaj

Viceroy Kopaonik je dragulj u planinama i jedini luksuzni hotel u ski-centru na Kopaoniku. Hotel poseduje 119 moderno opremljenih soba i apartmana i namenski je projektovan po uzoru na fantastični planinski pejzaž. Prepustite se divljini planine i izobilju prirodnog svetla. Kombinacija autohtonih tekstura i elemenata sa modernim sadržajima i završnim detaljima u svim hotelskim sobama pruža vam osećaj kom nema premca u regionu. 

Saznajte više

Restorani i noćni život

Peroko

Ovo je spoj mora i planine kakav do sada nigde niste videli. U restoranu Peroko, okruženi prelepim srpskim krajolikom, možete probati inovativni suši i kreativne koktele na bazi sakea...

Saznajte više

Pique Ski Bar

Mesto na Kopaoniku koje želite da vidite i na kom želite da budete viđeni posle skijanja, prepušteni notama žive muzike, provokativnoj hrani i piću i neverovatnom pogledu.

Saznajte više

The Mountain Kitchen

Elegantni restoran koji služi doručak, ručak i večeru nudi intuitivnu uslugu i hodonistički ugođaj po fiksnoj ceni tokom najveće okupiranosti.

Saznajte više

Biblioteka

Oaza mira uz popodnevni čaj. Sedite, pijuckajte i posmatrajte svet oko sebe.

Saznajte više

Ponude i popusti

Skijajte duže i uštedite do 15% popusta i doručak

Posebne ponude

Isplanirajte zimski odmor, skijajte duže i ostvarite do 15% popusta na cenu sobe tokom dužeg boravka, sa doručkom za dve osobe.

Ostanite duže i uštedite do 20%

Posebne ponude

Ostanite duže i uštedite do 20% prilikom rezervacije boravka u trajanju od najmanje tri noćenja sa doručkom za dve osobe.

Paket „Canvas for Discovery”

Posebne ponude

Uživajte u odmoru inspirisanom umetnošću sa popustom do 10% na smeštaj u 'King' sobi sa velikim bračnim krevetom, pićem za dobrodošlice i razglednicom sa potpisom umetnika.

Odmor za parove

Posebne ponude

Provedite nezaboravan odmor sa voljenom osobom u hotelu Viceroy Kopaonik Serbia. Poseban paket za parove uključuje smeštaj u apartmanu, masažu i drugo.

Samo je nebo granica Luksuzni privatni avio prevoz

Posebne ponude

Otputujte privatnim avionom do penthausa u srpskim planinama – počastite se spa tretmanom i upoznajte se sa čarima lokalne kulture.

Venčanje i godišnjica za dve osobe

Posebne ponude

Dodatni sadržaji i povlastice, uključujući dva besplatna noćenja na godišnjicu braka, pobrinuće se da vam venčanje bude nezaboravno.

Događaji

Heart Holiday Package

13 februar 2023 – 18 februar 2023

Exclusive romance-inspired amenities available to guests staying with us 13.02.2023 through 18.02.2023.

Žurka u Pique Ski baru

Svakog četvrtka, petka i subote ...

Pridružite se prazničnoj zabavi u Pique Ski baru uz ekskluzivne koktele i muziku uživo.

Ladies First Night

Every Thursday ...

On Thursday nights, bring your gal pals and enjoy our buy one/get one free offer on selected beverages and listen to the latest beats.

Infinity Sushi at Peroko

Every Friday ...

Experience an endless Japanese inspired sushi menu every Friday this winter at Peroko.

241 at Pique

Every Friday ...

Friday Night 2-for-1 Cocktails at Pique Ski Bar.

Tapas Brunch

Svake subote ...

Saturday Tapas Brunch at Pique Ski Bar.

Aktivnosti

Kopaonik je planina na kojoj možete da se upustite u avanturu bez granica tokom letnjih i zimskih meseci. Krenite na skijanje, bilo stazom rezervisanom za iskusne skijaše ili stazom za početnike. Krenite u šetnju ili vožnju bicikla po planini na suncu. Ili podignite svoj nivo adrenalina i isprobajte paraglajding. Ubrzo ćete primetiti: Napolju je uzbudljivo.

Saznajte više

Organizacija događaja

Sastanite se, u alpskom stilu. Sastanci i događaji u hotelu Viceroy Kopaonik nude više od zadivljujućeg pogleda na planine u pozadini. Naše osoblje brine i o najsitnijim detaljima, što znači da će vaše okupljanje proći besprekorno.

Saznajte više

Venčanja

Ovde nastaju neverovatni trenuci, nedaleko od pešačenja, šopinga i rekreativnih aktivnosti. Naši organizatori venčanja će vam pomoći oko svakog elementa vašeg velikog dana, od ceremonije i prijema do grupnih ekskurzija.

Saznajte više

@viceroykopaonik

#TheViceroyIconCollection

Pratite nas i pronađite inspiraciju za putovanja sa Kopaonika, koji je odraz tipičnog stila grupe Viceroy.