Velika zgrada sa mnogo prozora okružena snegom
Detalji o rezervaciji
2 odrasle osobe
0 dece
Uzrast dece:

Viceroy Kopaonik Serbia

Luksuzni planinski hotel

Smešten u podnožju planina okovanih snegom i u jezgru biodiverziteta, Viceroy Kopaonik Serbia nudi avanture bez granica svim zaljubljenicima prirode, kao i onima koji traže novo i nezaboravno iskustvo. Ovo je jedini hotel sa pet zvezdica na Kopaoniku, ima 119 soba, direktan pristup skijaškim stazama i predstavlja savršen spoj modernosti i luksuza, sa jedne strane, i netaknuute, očaravajuće prirode sa druge.

Naše usluge su vam na raspolaganju u svakom trenutku, a kao savršeni domaćini, potrudićemo se da vaš boravak bude nezaboravan i da vas istovremeno podmladi i inspiriše. Ovo nezaboravno iskustvo počinje u našim restoranima u kojima ćete uživati u ukusnom ručku ili večeri, uključujući i „après ski” salon sa bajkovitim pogledom koji oduzima dah. Nakon dana provedenog na stazama, čeka vas opuštanje u Spa centru hotela Viceroy, koji u svom sklopu ima i salon lepote, zatvoreni bazen za vitalnost i hamam sa pilingom i tuševima. Tu smo da vam rasplamsamo želju za otkrivanjem, podignemo raspoloženje i zagolicamo maštu novim sadržajima koji će vas oduševiti.

Penthaus apartman

Apartmani

Hotelske sobe

Smeštaj

Viceroy Kopaonik je dragulj u planinama i jedini luksuzni hotel u ski-centru na Kopaoniku. Hotel poseduje 119 moderno opremljenih soba i apartmana i namenski je projektovan po uzoru na dramatični planinski pejzaž. Prepustite se inspiraciji smisaone palete zemljanotamnog drveta, jasnih belih akcenata i izobilja prirodnog svetla. Kombinacija autohtonih tekstura i elemenata sa modernim sadržajima i završnim detaljima u svim hotelskim sobama pruža vam osećaj kom nema premca u regionu. 

Saznajte više

Zlatna značka: Najbolji hoteli u Evropi – Lista najboljih hotela za 2024. po izboru sajta U.S News & World Report

10 najboljih hotela u Centralnoj i Južnoj Evropi: Nagrada po izboru čitalaca za 2023. godinu – Condé Nast Traveler

Restorani i noćni život

The Mountain Kitchen

Elegantna taverna koja služi doručak, ručak i večeru nudi zdrav jelovnik i praktičnost obroka po fiksnoj ceni tokom špica.

Saznajte više

Pique Ski Bar

Mesto na Kopaoniku koje želite da vidite i na kom želite da budete viđeni posle skijanja, prepušteni notama žive muzike, provokativnoj hrani i piću i neverovatnom pogledu.

Saznajte više

Peroko (privremeno zatvoren)

Ovo je spoj mora i planine kakav do sada nigde niste videli. U restoranu Peroko, okruženi prelepim srpskim krajolikom, možete probati inovativni suši i kreativne koktele na bazi sakea...

Saznajte više

Biblioteka

Oaza mira za trenutke uz popodnevni čaj. Sedite, pijuckajte i posmatrajte svet oko sebe.

Saznajte više

Ponude i popusti

Platite unapred i uštedite

Posebne ponude

Platite unapred i ostvarite do 20% popusta za sledeću zimsku avanturu u hotelu Viceroy Kopaonik Serbia.

Viceroy Spa Ritual

Posebne ponude

Viceroy Spa paket dizajniran da vam pruži jedinstveno iskustvo opuštanja.

Odmor na Kopaoniku za celu porodicu.

Posebne ponude

Doživite nezaboravan porodični odmor na Kopaoniku!

Za ljubav prema prirodi

Posebne ponude

Vaša rezervacija nam pomaže da se odužimo šumama i Nacionalnom parku Kopaonik, a mi vama poklanjamo nešto zaista posebno u hotelu Viceroy Kopaonik Serbia.

Paket „Canvas for Discovery”

Posebne ponude

Uživajte u odmoru inspirisanom prirodom i umetnošću, u luksuznoj sobi sa velikim bračnim krevetom i ponesite kući razglednicu sa potpisom umetnika.

Proslava u Viceroy Penthouse apartmanu

Posebne ponude

Organizujte poseban događaj ove zime na najekskluzivnijem VIP mestu na Kopaoniku.

Aktivnosti

Kopaonik je planina koja pruža bezbroj prilika za avanturističke aktivnosti. Uživajte u skijanju na raznim terenina, od zahtevnih, tzv.crnih staza rezervisanih za iskusne skijaše pa sve do staza za početnike. Istražite šumske staze u osvežavajućim zimskim šetnjama ili se provozajte motornim sankama. Ubrzo ćete otkriti koliko aktivnosti na otvorenom mogu da budu uzbudljive.

Saznajte više

Organizacija događaja

Sastanite se, u alpskom stilu. Sastanci i događaji u hotelu Viceroy Kopaonik nude više od zapanjujućeg pogleda na planine u pozadini. Naše osoblje brine i o najsitnijim detaljima, što znači da će vaše okupljanje proći besprekorno.

Saznajte više

Venčanja

Upravo ovde, na korak od skijaških staza, šopinga i rekreativnih aktivnosti, nastaju neverovatni trenuci. Naši organizatori venčanja će vam pomoći oko svakog elementa vašeg velikog dana, od ceremonije i prijema do grupnih ekskurzija.

Saznajte više

@viceroykopaonik

Pratite nas i pronađite inspiraciju za putovanja sa Kopaonika, koji je odraz tipičnog stila grupe Viceroy.