Zatvoreni bazen i mesta za sedenje u Spa centru hotela Viceroy

Paket tretmana u spa centru hotela Viceroy

Spa centar hotela Viceroy Kopaonik nudi paket masaža i tretmana. Ovo je savršen način da se opustite i podmladite okruženi prirodom. Započnite dan ukusnim doručkom u našem restoranu Mountain Kitchen. Nakon toga, u Spa centru vas čeka osvežavajući smuti za detoksikaciju. Ovo je vaš naredni korak na putu mira i spokoja.

Uživajte u umirujućoj masaži lica, koja je stručno i pažljivo osmišljena da ublaži anksioznost i podmladi kožu. Zatim sledi uživanje u pilingu za telo sa sastojcima prirodnog porekla i mirisima bora i lavande koji dubinski čiste i hrane kožu. Nakon pilinga ćete uživati u relaksacionoj masaži tela uz bademovo ulje koje umiruje kožu i otklanja sve tragove napetosti.

Posle tretmana, uputite se u Pique Ski bar, gde vas očekuje lagani obrok i čaša prošeka za savršen kraj dana.

Ponuda uključuje:

  • Doručak
  • Masaža lica
  • Piling za telo od bora i lavande
  • Relaksaciona masaža tela sa bademovim uljem
  • Smuti za detoksikaciu i čaša prošeka
  • Lagani obrok u Pique Ski baru

Uslovi: Ponuda zavisi od dostupnosti i podložna je promenama. Ponuda nije primenjiva u periodima visoke okupiranosti. Cena ne važi za grupe i ne može se kombinovati sa drugim ponudama. Napominjemo da će sa kreditne kartice biti naplaćen iznos od 100% vrednosti rezervacije 30 dana pre dolaska u hotel. Ovaj iznos je nepovratan. Hotel uzima depozit pri prijavljivanju u hotel u iznosu od 70 EUR po boravku za slučaj nepredviđenih troškova. Otkazivanje je besplatno do 30 dana pre dolaska. U slučaju nepojavljivanja ili kasnog otkazivanja rezervacije, gost snosi troškove u iznosu od 100% vrednosti aranžmana.