Drvo u šumi

Održivost hotela

Ekološke inicijative u hotelu Viceroy Kopaonik Serbia

U hotelu Viceroy Kopaonik Serbia ozbiljno shvatamo održivost. Posvećeni smo ispunjavanju vaših potreba i istovremenom obezbeđivanju toga da buduće generacije imaju mogućnost da posete Kopaonik i uživaju u njemu. Iako smo svesni uticaja koju naša delatnost ima na planetu, održivost shvatamo kao proces, put i putovanje – i to putovanje kom smo posvećeni i zbog kog smo uzbuđeni. Preduzeli smo nekoliko mera u cilju obezbeđivanja visokog nivoa očuvanja životne sredine, stvaranja zdravog okruženja za naše goste i daljeg ostanka u vrhu održivog ugostiteljstva. Saznajte više o održivosti u Viceroy hotelima i rizortima.

Prakse u vezi sa održivošću

Spremanje i održavanje

Viceroy Kopaonik obezbeđuje velike višekratne boce za šampon i regenerator, čiste i ponovo zaptivene, kako bi se eliminisao otpad koji nastaje korišćenjem velike količine malih boca.

Sastanci i događaji

Inicijative o „zelenim” sastancima su dostupne grupama i skrojene u skladu sa posebnim potrebama i zahtevima.

Kupovina

Viceroy Kopaonik je usvojio politiku „zelene” kupovine, koja daje pregled naše posvećenosti kupovini održivih, ekoloških proizvoda kad god je to moguće.

Kuhinja

Naše kuhinjsko osoblje koristi i prikuplja sav čist biljni prehrambeni otpad radi održavanja lokalne kuhinjske bašte rizorta, u kojoj se uzgajaju bilje, začini i organsko povrće.