Hotel Viceroy Kopaonik Serbia, spolja

Umetnost u hotelu Viceroy Kopaonik

Fantastična kolekcija od osam murala približiće vas još više neverovatnoj prirodi ovog regiona. Autor kolekcije je Ognjan Dževrnja koji je inspiraciju pronašao u očaravajućim pejzažima Nacionalnog parka Kopaonik: njegovim krševitim predelima, gustim šumama i veličanstvenim padinama.

Program „Canvas for Discovery Artist in Residence”

Divlji duhovi Kopaonika

Priča o dizajnu

Svaki mural oslikava jednu autohtonu životinju, a uvezan je zlatnom Viceroy niti na neverovatnoj pozadini. Uživajte u autentičnom iskustvu uz neverovatna umetnička dela tokom boravka u jednoj od osam soba sa velikim bračnim krevetom. 

Ovo je deo projekta hotela Viceroy pod nazivom „Canvas For Discovery” koji ulepšava naše hotele širom sveta i inspiriše i oduševljava naše goste jer im nudi posebnu dobrodošlicu i uživanje tokom putovanja.

Upoznajte umetnika – Ognjan Dževrnja

Ognjan Dževrnja je umetnik koji pretvara zidove u galerije savremene umetnosti. Odrastao je u Beogradu gde se bavio uličnom umetnošću i gde je ispekao zanat i stekao iskustvo razvijajući svoje stvaralačke sposobnosti.

Zatim je upisao studije na Fakultetu primenjenih umetnosti u Beogradu u okviru kojih se posebno posvetio ilustraciji, grafičkom dizajnu i fotografiji.

Danas, Ognjan vodi sopstvenu kompaniju i ponosno stoji iza svog brenda „BašBrush”. Nastavio je da se bavi ukrašavanjem zidova i unapređenjem enterijera umetničkim delima.

Upoznajte Ognjana