Veliki dnevni boravak u potkrovlju

Proslava na višem nivou

Viceroy Penthouse, sa neverovatnim panoramskim pogledom na Kopanik, stvara uspomene koje traju ceo život. Pozivamo naše goste da ove zime uživaju u brojnim sadržajima hotela Viceroy Kopaonik, a mi ćemo se potruditi da budemo dobri domaćini i da ugostimo i vas i vaše goste u najluksuznijem smeštaju na Kopaoniku. Na raspolaganju vam je privatni lift koji će vas odvesti do veličanstvenog balkona sa panoramskim pogledom na svežem planinskom vazduhu. Sedite, zavalite se i uživajte. Opustite se uz hranu i piću u elegantnom dnevnom boravku i privatnoj trpezariji. 

Viceroy Penthouse je vrhunac luksuza iz koga se pruža neverovatan pogled na snežne planinske vrhove. Znate i sami da najnezaboravnija okupljanja iziskuju mnogo planiranja. Srećom, mi smo tu da vam pomognemo. Bilo da je reč o rođendanskoj žurci ili posebnoj prilici, pobrinućemo se da sve bude besprekorno organizovano. Viceroy Penthouse, spoj raskoši i prefinjenosti sa očaravajućim pogledom na planinske vrhove, savršeno je mesto za poslovne ručkove i večere u intimnoj i luksuznoj atmosferi. Bilo da je reč o organizovanom poslovnom okupljanju ili intimnoj večeri, naš tim će se pobrinuti da vaše veče bude istinski nezaboravno.

Ukoliko želite da proverite dostupnost ili rezervišete paket Proslava na višem nivou, obratite se direktno prodajnom timu hotela Viceroy Kopaonik.