Muškarac i žena sede za stolom

Restorani i noćni život na Kopaoniku

Kulinarska iskustva

Kodeks planine nas inspiriše ne samo na pružanje pravog, autentičnog iskustva uživanja u hrani, već i na njegovo izdizanje na viši nivo. U sklopu našeg objekta smeštena je raznovrsna lepeza restorana, koja je tu da vas iznenadi i oduševi, bez obzira da li tražite opušten celodnevni restoran ili restoran za formalnu večeru. U svim restoranima uvek koristima samo najsvežije organske sastojke koji dolaze od regionalnih dobavljača i slave bogato nasleđe i prirodu našeg regiona.

The Mountain Kitchen

Restoran

U pitanju je elegantna celodnevna taverna čija se raznovrsnost kulinarske ponude meri sa raznovrsnošću samog pejzaža. Pridružite nam se na doručku, ručku i večeri i prepustite se čarima zdravih obroka po fiksnoj ceni tokom špica.

Peroko

Restoran

PRIVREMENO ZATVORENO

Peroko, planinski restoran bez granica. Ovo je zaista jedinstveno mesto na Kopaoniku. Spoj japanske kuhinje i prirodnih lepota Srbije. Pridružite nam se pod prigušenim svetlima i uživajte u izvanrednoj večeri i koktelima do kasno u noć. Ovo je jedino mesto na svetu gde možete pijuckati sake i jesti suši dok uživate u prelepom pogledu na planinske vrhove prekrivene snegom.

Pique Ski Bar

Bar

Izvanredno iskustvo posle skijanja. Danju svratite na lagane zalogaje i uživajte u opuštenoj atmosferi. Noću se utopite u živahan društveni život. Ovo je jedini lokal ove vrste na Kopaoniku. Dramatični pogled na planine u pozadini počinje još više da opija kada prostor ispune note žive muzike, a vaš sto kreativna hrana i piće.

Biblioteka

Salon

Ovaj salon će vas uvek mamiti da zastanete i odmorite se, bez obzira na to u kom ritmu se trenutno nalazite. Uživajte u čaju i laganim obrocima i prepustite se sanjarenju usred snežnog planinskog pejzaža.

Posle dugog dana provedenog na skijaškim padinama, prezalogajite i popijte nešto u našoj suncem okupanoj bašti. Ne smete propustiti: Čaša Moet & Chandon Ice šampanjca pored kamina na otvorenom. Istinska tradicija direktnog pristupa skijaškim stazama.

Obedovanje u sobi

RADNO VREME
24 sata dnevno

Uživajte u udobnosti i praktičnosti vrhunske gastronomije u privatnosti svoje rezidencije. Naše osoblje služi doručak, ručak i večeru.