Veliko zeleno polje sa drvećem u pozadini
Obilazak vinarije

Obilazak vinarije

1 maj 2022 – 31 oktobar 2022

Cena: Počevši od 75 EUR (najmanje 20 gostiju)

Posetite Vinariju „Budimir”, koja se nalazi u Aleksandrovcu, na sat vremena vožnje od hotela Viceroy Kopaonik. Uživajte u ručku i vinu po želji.

Ukoliko želite da rezervišete termin, obratite se Prodajnom timu na vks.sales@viceroyhotelsandresorts.com ili Timu za odnose sa gostima na vks.guestrelations@viceroyhotelsandresorts.com.

Paketi degustacije srpskih vina (podložno promenama):

Obilazak i degustacija s ručkom (izbor od 6 vina i ručak)

Uživajte u izboru od 6 vina, uz sezonski ručak koji se sastoji od hladnih predjela, kajmaka, suhomesnatih proizvoda i domaćih salata.

Izbor vina: Tamjanika, Bela Triada, Rose Triada, Triada Crvena, Aneo i Projeckat X.

--

Obilazak i degustacija vina Velika Morava s ručkom (izbor od 9 vina i ručak)

Uživajte u izboru od 9 vina uz ručak koji se sastoji od tradicionalnog pečenja i sezonskog povrća, uključujući kiseli kupus.

Izbor vina: Tamjanika, Bela Triada, Margus Margi, Tamjanika Vera, Rose Triada, Triada Crvena, Aneo, Projekat X i Boje Lila.

--

Obilazak Deluxe i degustacija vina Velika Morava s ručkom (izbor od 12 vina i ručak)

Uživajte u izboru od 12 vina, uz degustaciju direktno iz tanka. Plus ekskluzivni ručak koji se sastoji od mesa sa roštilja, sezonskog povrća i sitnih kolača.

Izbor vina: Tamjanika, Bela Triada, Margus Margi, Tamjanika Vera, Rose Triada, Triada Crvena, Aneo, Projekat X, Boje Lila 11, Boje Lila 12, SVB, Rosa 09 i SVB Rosa 11.