Građevina sa drvenom ogradom

Partnerstva

Viceroy Kopaonik je sklopio partnerstvo sa sledećim brendovima kako bi vam omogućio uživanje u ekskluzivnim doživljajima i tako vam poboljšao boravak.

Private Jet Services

Grupa Private Jet Services (PJS) iznikla je iz strasti za letenjem. 24 sata dnevno, 365 dana u godini, njeno osoblje je uvek spremno da pošalje Phenom 300 za romantični predah u hotelu grupe Viceroy ili da po ubrzanom postupku pošalje flotu VIP putničkih aviona za veliko grupno putovanje koje odgovara potrebama svakog putnika. Kao prva ugljenično neutralna kompanija za iznajmljivanje privatnih aviona u Americi, PSJ gostima hotelâ grupe Viceroy iz celog sveta pruža usluge međunarodnih privatnih letova do nagrađivanih destinacija u Los Anđelesu, San Francisku, Čikagu, Vašingtonu, rizortu Aspen Snowmass, Meksiku i Svetoj Luciji kao i do budućih lokacija u Srbiji, Portugalu i Panami.

Gosti hotelâ grupe Viceroy mogu da uživaju i u ekskluzivnim cenama, paketima, premijum uslugama rezervacije i pogodnostima članstva kao što su pružanje usluga keteringa tokom leta, pri čemu gosti imaju mogućnost prilagođavanja jelovnika. Usluga ličnog pomoćnika za putovanja je dostupna za rezervaciju leta do željenog hotela grupe Viceroy, a od usluge vas deli samo jedan poziv. Za rezervacije pozovite +1 323 486 0652 ili pošaljite imejl na viceroycharter@pjsgroup.com.

Saznajte više o grupi PJS